U bent hier:

Klutserkrakkekilililokatastrof (6+) (Schoolvoorstelling)

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.Het schippert tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western. Een voorstelling die baadt in de nostalgie van het rondtrekkend theater. Jammer genoeg is de voorstelling al begonnen. Hoe vroeg je ook komt, je bent altijd te laat. 1e en 2e leerjaar
Komt dat zien! En oefen alvast op de meest onuitspreekbare titel van het jaar. Het is je enige kans om een stoeltje te veroveren voor dit wereldschokkend, verbluffend en nooit, never, ever eerder vertoond spektakel! Klutserkrakkekilililokatastrof - niet te verwarren met Prusterbrakkestoofvleesdebacle - schippert tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western.

Spel: Katrien Valckenaers en Maxim Storms Coaching Filip Bilsen Cocreatie: fABULEUS en Ballet Dommage

fABULEUS is een uniek productiehuis voor dans en theater. Centraal staat de ontwikkeling van jong artistiek talent in samenwerking met meer ervaren makers. fABULEUS biedt professionele kansen vóór, tijdens en na een opleiding en probeert zoveel mogelijk aandacht te hebben voor het traject dat mensen in die tijd afleggen. De uitdagende creaties worden gepresenteerd aan een ruim publiek, met speciale aandacht voor jongeren en kinderen. fABULEUS werkt vanuit het Leuvense kunstenhuis OPEK en speelt niet alleen in heel Vlaanderen, maar ook steeds meer internationaal.

Ballet Dommage maakt sterk fysiek theater. Soms abstract, maar altijd heel toegankelijk. Katrien en Maxim balanceren graag op de grens van humor en tragiek, van carnavalesk en authentiek. Het liefst spelen ze dicht bij hun publiek. In VOLK: Fragment 1 trokken ze letterlijk van deur tot deur en VOLK: Fragment 2 maakten ze bij gewone mensen thuis in de garage. Ook in Klutserkrakkekilililokatastrof krijgt het publiek een grote rol. Dit is een voorstelling waarin de kinderen NIET moeten zwijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees meer

Ballet dommage
cultuurcentrum De Kern
Toon kaart Cultuurcentrum De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
vrij 24/03/17 om 10:30, om 14:00
€ 4,0
  • › Gewoon lager onderwijs - eerste graad

Wat anderen zeggen

Aangeraden door

Schrijf een reactie

Reacties

Heb je samengewerkt met deze organisator?
Deel zeker je ervaring om andere leerkrachten te inspireren.

Schrijf als eerste een reactie


Deel deze pagina

Ontdek meer