U bent hier:

Rode Boom - Ongekende Evidenties


TheatervoorstellingVuurvliegjes die met duizenden in de bomen tezamen aan en uit gaan. Twee mensen, ver van elkaar, die op het zelfde moment exact hetzelfde meemaken. Dat zijn maar twee voorbeelden van synchroniciteit die ons een magisch gevoel geven. Dat soort van synchroniciteit en toeval wordt onderzocht in 'Ongekende Evidenties' en zet het publiek op het puntje van hun stoel.
1e en 3e middelbaar - theater

Vuurvliegjes die met duizenden in de bomen tezamen aan en uit gaan. Twee mensen, ver van elkaar, die op het zelfde moment exact hetzelfde meemaken. Dat zijn maar twee voorbeelden van synchroniciteit die ons een magisch gevoel geven. Dat soort van synchroniciteit en toeval wordt onderzocht in 'Ongekende Evidenties' en zet het publiek op het puntje van hun stoel.

De voorstelling, die zowel poëtisch als muzikaal is, neemt het publiek mee in onbegrijpelijke magische ervaringen. Een spectaculaire en poëtische voorstelling die in de handen van het publiek ligt. Een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen!

door
Kurt Demey en Joris Vanvinckenroye (spel)
www.derodeboom.be
duur: 80min
max. 250 lln

materiaal
>>lesmap binnenkort beschikbaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees meer

cc Het Bolwerk
Toon kaart CC Het Bolwerk
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde
ma 24/04/17 om 10:30 ma 24/04/17 om 13:30
€ 7,0
Maximum 250 deelnemers

cc Het BolwerkBekijk meer details & aanbod van cc Het Bolwerk

Wat anderen zeggen

Aangeraden door

Schrijf een reactie

Reacties

Heb je samengewerkt met deze organisator?
Deel zeker je ervaring om andere leerkrachten te inspireren.

Schrijf als eerste een reactie


Deel deze pagina