U bent hier:

UILENBAL: SCHOOLFILM 1e & 2e leerjaar

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

6 +

FilmUILENBAL is een feelgood kinderfilm volgens het beproefde succesrecept van Simone van Dusseldorp (bekend van o.a. Kikkerdril), dus inclusief aanstekelijke liedjes die ter plekke verzonnen lijken, en met de natuur in een hoofdrol.
Meral is net verhuisd en wil graag nieuwe vrienden maken op school, wat moeilijker blijkt dan gedacht. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachtse vriendschappen. Maar wanneer Piepiep plots door een uil gegrepen wordt, volgt een spannende tocht naar Piepiep’s botjes.

UILENBAL is een feelgood kinderfilm volgens het beproefde succesrecept van Simone van Dusseldorp (bekend van o.a. Kikkerdril), dus inclusief aanstekelijke liedjes die ter plekke verzonnen lijken, en met de natuur in een hoofdrol. Uilenbal probeert de kringloop van het leven en ‘eten en gegeten worden’ uit te leggen vanuit het perspectief van een kind, op een luchtige, vermakelijke toon. Een prachtig uitgebalanceerde evenwichtsoefening tussen ernst en vrolijkheid.
Lees meer

UILENBAL
cc de Meent
Toon kaart CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
do 21/09/17 om 09:30, om 13:30

Wat anderen zeggen

Aangeraden door

Schrijf een reactie

Reacties

Heb je samengewerkt met deze organisator?
Deel zeker je ervaring om andere leerkrachten te inspireren.

Schrijf als eerste een reactie


Deel deze pagina

Ontdek meer