U bent hier:

Organisator(en), Taal

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

269 resultaten gevonden


HETPALEIS

Theaterhuis voor kinderen, jongeren en kunstenaars in het hart van Antwerpen.

Meer info en aanbod →


De Veerman vzw

De Veerman is een kunsteducatieve organisatie die creativiteit, vaardigheden, kennis en inzicht in de kunsten wil stimuleren, in relatie tot de omringende wereld.
Je kan er terecht voor kunsteducatieve projecten, opleidingen, publicaties en advies.

Meer info en aanbod →


Muziek is de max!

Op zoek naar leuke workshop of voorstelling rond Muziek of Taal? Wij komen naar u toe! Een greep uit ons aanbod:

Muziekwokshops: Piano spelen, Musical, Boomwhackers, Zang, Gitaar voor leraars, Nederlands leren door muziek

Voorstellingen: Franse Chanson: "Pur sang",
Nederlandstalige muziek : "Altijd Lente", ...

Meer info en aanbod →


M HKA - Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen

In het Museum van Hedendaagse Kunst in Antwerpen ontdek je hedendaagse kunst in steeds wisselende tentoonstellingen en collectiepresentaties. Met een gids bij de hand maakt je klas op een interactieve manier kennis met kunst. Een rondleiding staat voor samen actief kunst beleven en ervaren. We vertrekken vanuit de leefwereld van de leerlingen en gaan in dialoog met de kunstwerken.

Meer info en aanbod →


Artforum

Artforum is een kunsteducatieve organisatie die zich richt tot kinderen en jongeren van 3 tot 25 jaar. Artforum biedt korte en langdurige kunstactiviteiten of kunsttrajecten aan over heel Vlaanderen en daarbuiten. Dit is een eigen aanbod, of een aanbod op vraag, zowel binnen als buiten de schoolcontext. Artforum werkt altijd met actieve kunstenaars en heeft kunst als uitgangspunt.

Meer info en aanbod →


Kunst in Zicht

Kunst in Zicht ontwikkelt actieve kunsteducatieve projecten.
In een labowerking voor kinderen en jongeren én tijdens vorming en coaching van hun begeleiders staan twee doelen voorop: leren door de kunsten én interesse ontwikkelen voor de kunsten.

Meer info en aanbod →


Lessen in het donker

Leerlingen enthousiast maken voor een goeie film en filmtaal, dat is waar Lessen in het donker voor gaat! Jaarlijks kies je als leerkracht uit een prikkelend filmaanbod en krijg je er een brede educatieve omkadering bij. Er zijn vertoningen voor basis en secundair onderwijs op 60 locaties in Vlaanderen.

Meer info en aanbod →


Magda

Magda is het cultuureducatief netwerk van Leuven en Vlaams-Brabant.

Meer info en aanbod →


Mediaraven vzw

Mediaraven grijpt de kansen van digitale media mét kinderen, jongeren en het brede jeugdwerk. Met onze ervaring en expertise creëren we samen de experimenteerruimte waarin we met kinderen, jongeren en jeugdwerkers hun mediacompetenties en mediawijsheid ontwikkelen, online informatie delen over of voor de jeugd of het jeugdwerk, het brede jeugdwerk ondersteunen in werken met digitale media.

Meer info en aanbod →


Theater FroeFroe

FroeFroe maakt voorstellingen in een mix van figuren, acteurs, tekst, live muziek en video. De visuele lijn maakt onze voorstellingen breed toegankelijk. FroeFroe wordt gekenmerkt door een exuberante speelstijl en is doorspekt met gelaagde humor.

Meer info en aanbod →


1-10 van 269 resultaten