U bent hier:

Ondernemingszin

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Je zocht op:

Ondernemingszin Verwijder filter×

53 resultaten gevonden


Lessen in het donker

Leerlingen enthousiast maken voor een goeie film en filmtaal, dat is waar Lessen in het donker voor gaat! Jaarlijks kies je als leerkracht uit een prikkelend filmaanbod en krijg je er een brede educatieve omkadering bij. Er zijn vertoningen voor basis en secundair onderwijs op 60 locaties in Vlaanderen.

Meer info en aanbod →


Magda

Magda is het cultuureducatief netwerk van Leuven en Vlaams-Brabant.

Meer info en aanbod →


Piazza dell'Arte

Piazza organiseert cultuureducatieve projecten voor jongeren, op school en in de vrije tijd.
Creatine is ons vormingsaanbod rond creativiteitsbeleving voor professionals in educatie en begeleiding van jongeren.

Meer info en aanbod →


Muziekcentrum De Bijloke

Muziekcentrum De Bijloke is een levendig cultuurhuis voor jong en oud waar muziek de toon aangeeft. Kinderen introduceren in de rijke muziekwereld, daar gaat het om. Hiervoor gooit het een pittig programma in de strijd: muzikale vertellingen, OORcolleges, multimediale concerten, workshops en uit de kluiten gewassen events passeren de revue. Laat je inpakken door de aanstekelijke muzikale vibes!

Meer info en aanbod →


Movimento dell'Arte

Op zoek naar een muzische workshop en creatieve activiteiten op school? Wil je actief kennismaken met dans, theater en bewegingsexpressie? Hiphop, verhalen vertellen, luisterspelen maken, moderne dans, kleuterdans,... Op Movimento dell'Arte vind je een ruim aanbod workshops voor het onderwijs en jeugdwerking. Movimento dell’Arte werkt inclusief!

Meer info en aanbod →


Netwerk / centrum voor hedendaagse kunst

Welkom met de hele klas in Netwerk voor een ontdekkingstocht in de wereld van hedendaagse kunst, film en geluid!
Netwerk presenteert culturele schoolactiviteiten die gericht zijn op de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Ze worden uitgewerkt op basis van hun leefwereld per leeftijd, rekening houdend met de context van de school, en vormen zo een ideale aanvulling op de lessen.

Meer info en aanbod →


Kleur Bekennen

Kleur Bekennen ondersteunt leerkrachten om in de klas te werken rond een aantal invalshoeken van wereldburgerschap: mensenrechten, diversiteit, vrede, onderlinge afhankelijkheid, democratie en burgerzin, duurzame ontwikkeling en sociale rechtvaardigheid.
We bieden gratis advies op maat, educatief materiaal, subsidies, gratis nascholingen en workshops & coachings.

Meer info en aanbod →3Dee NV

Elk idee in 3D: wij helpen met het faciliteren van 3dprint en 3dscan voor projecten binnen scholen. Van 3dscans tot workshops 3dmodelling tot 3dprinter huren tot 3dprint services. Je kan voor alles bij ons terecht.

Combineer de sterktes van het creatieve idee met de modernste technologieën.

Meer info en aanbod →


FxLab Filmworkshops

FxLab verzorgt zeer originele en spectaculaire filmworkshops. We gebruiken een iPad en diverse speciale effecten voor het maken van een waanzinnige video voor het internet. Een activiteit die perfect aansluit op de belevingswereld van de jeugd en wordt verzorgd door een bevlogen professional uit het vak. De inhoud van de film kan aangepast worden aan uw onderwerp.

Meer info en aanbod →


1-10 van 53 resultaten