U bent hier:

Lichamelijke, sociale en mentale gezondheid

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

Je zocht op:

Lichamelijke, sociale en mentale gezondheid Verwijder filter×

170 resultaten gevonden


Lessen in het donker

Leerlingen enthousiast maken voor een goeie film en filmtaal, dat is waar Lessen in het donker voor gaat! Jaarlijks kies je als leerkracht uit een prikkelend filmaanbod en krijg je er een brede educatieve omkadering bij. Er zijn vertoningen voor basis en secundair onderwijs op 60 locaties in Vlaanderen.

Meer info en aanbod →


Magda

Magda is het cultuureducatief netwerk van Leuven en Vlaams-Brabant.

Meer info en aanbod →


Piazza dell'Arte

Piazza organiseert cultuureducatieve projecten voor jongeren, op school en in de vrije tijd.
Creatine is ons vormingsaanbod rond creativiteitsbeleving voor professionals in educatie en begeleiding van jongeren.

Meer info en aanbod →


WISPER

WISPER pakt elk seizoen uit met nieuwe workshops / cursussen / opleidingen dans, literatuur, muziek, theater, audiovisuele & beeldende kunsten.

WISPER richt zich tot volwassenen (18+'ers) en is actief in heel Vlaanderen en 's zomers ook in het buitenland.

WISPER werkt ook projecten uit op maat.

Meer info en aanbod →


Passerelle

Passerelle is een danseducatieve organisatie en de ideale partner om leerlingen te laten kennismaken met hedendaagse dans. Zoek je begeleiding voor een dansproject rond een thema, of had je eerder korte smaaksessies in gedachten?

Meer info en aanbod →


ArtMuze

Artmuze wil creativiteit stimuleren en kunst en muziek toegankelijk maken voor iedereen.
Activiteiten: motorische revalidatie; kidsateliers in scholen, instellingen, jeugdbewegingen, culturele instellingen; teambuilding; workshops en stages voor jong en oud; animatie en optredens.

Meer info en aanbod →


Cultureghem

Cultureghem maakt van de overdekte markt van Abattoir in Anderlecht de grootste speelplaats, klas en stadslabo van Brussel.

Meer info en aanbod →


Dansendansen

Dansen dansen is een website die (dans)docenten wil inspireren, motiveren en prikkelen om met dans(educatie) in relatie tot verschillende onderwerpen en thema’s aan de slag te gaan in verschillende contexten (cultuur en onderwijs). Leerkrachten kunnen zelf aan de slag met dansen dansen. Zoek je hulp hierbij of wil je een workshop plannen voor je leerlingen; mail ons!

Meer info en aanbod →


Kamo vzw

Kamo komt in jeugd- en culturele centra, op school, in musea en in de wijk om kinderen hun verhalen te ontlokken. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar gaan aan de slag met vreemde objecten vol vorm, klank en kleur om de wereld op hun maat te boetseren. Ze nemen elkaar mee in hun fantasie en brengen hun verhaal tot leven: naar een land dat nog niet bestaat, van eigen woorden en waar alles kan.

Meer info en aanbod →


FOMU - Fotomuseum

Het FOMU is het expertise- en ontmoetingscentrum in Vlaanderen voor actuele en historische fotografie in al haar vormen en facetten. Het FOMU heeft een uitgebreid team van enthousiaste gidsen. Ze leiden je graag rond met kennis van zaken en oog voor detail.

Meer info en aanbod →


1-10 van 170 resultaten