6de secundair: Speelman en Bad van Marie Giscorrectie


TheatervoorstellingDatum zelf te bepalen in overleg met het gezelschap (maart, april en mei 2019)

Welke richting ga je uit? In grime, Grieks-Wiskunde of eerder in grootkeuken? Of moet ik gewoon doen waar ik zin in heb? Maar vind je dat dan terug? Of wordt het gissen?

De leerlingen wordt verteld dat ze een doodgewone stage-les zullen krijgen in een klaslokaal. Wat ze echter niet weten is dat ze op een fictieve rollercoaster van emoties stappen die nog lang zal nazinderen. In deze voorstelling speelt zich in realtime een cruciaal moment af in het leven van een jonge stagiaire-leerkracht, die tijdens deze belangrijke examen-les de bal volledig misslaat. Achteraan in de klas zit haar examinator, die haar steeds meer het vuur aan de schenen legt.

Deze voorstelling toont het parcours van enkele mensen op zoek naar hun talenten. Ze gaat over de beperkingen in ieder van ons. Over het omhelzen, aanvaarden en loslaten ervan. We richten ons met dit thema op de 3de graad middelbaar omdat deze mensen voor een belangrijke keuze in hun leven staan: binnenkort zullen ze beslissen of ze gaan werken of gaan verder studeren, welke richting ze uit willen met hun leven.

Van: Peter Boelens

Met: Stan Reekmans en Marika Matthijs

Praktisch:

Slechts één school kan inschrijven

We spelen voor 4 klassen (4 lesuren) van maximum 28 leerlingen

Duur: 40’ + 10’ nabespreking
€7
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WYp9WSjIK-w

Lees meer
Organisatie CC Zoetegem
Waar Toon kaart Hospitaalstraat 18
9620 Zottegem
Wanneer tot
Prijs € 7
Boekingsperiode van 16 mei 2018 tot 16 mei 2018
Geschikt voor
  • › ASO
  • › ASO - derde graad
Meer info

CC Zoetegem

Reservaties

Ontdek meer