CAMERATECHNIEK (workshop of project)
Wie een beetje thuis is in fotografie en zijn of haar techniek wat wil bijschaven, moet bij de workshop cameratechniek zijn. In deze workshop wordt er aandacht besteed aan de finesse van de cameratechnieken. Na de workshop goochel je met alle parameters van de fotografie en maak je knappere portretten, betere bewegingsfoto’s en snellere snapshots dan ooit tevoren – je bent dan ook nooit meer te laat voor dat ene geweldige beeld. We staan stil bij alle knoppen en wieltjes van een fototoestel. De oculair, flits, spiegel, beeldsensor en sluiter, alles wordt van nabij bekeken. De zoom, beeldstabilisator en objecten zullen voor jou geen geheimen meer kennen. Je leert alles over jouw camera-instellingen en programma’s.
Workshops, projecten en kampen op maat
Cameratechniek kan je als workshop, project of kamp aanvragen. Een workshop bestaat uit een sessie van minstens twee uur en duurt maximum één dag. Vanaf het moment dat de sessies verspreid zijn over meerdere dagen, spreken we van een project. Samen met jouw vereniging of school werken we elke activiteit uit naar wens. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest – indien gewenst – de precieze invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info [at] villabasta.be of bel 011 72 77 77.
Workshops, projecten en kampen op locatie
Onze fotografiebegeleider zakt met een kar vol materiaal af naar jouw school, vereniging of organisatie. Het enige waar je zelf voor zorgt is de ruimte waarin de activiteit doorgaat. Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Deelnemers
Cameratechniek is geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar), tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele feedback kunnen geven in kleinere groepen, mikken op maximum 12 deelnemers per activiteit.
Tijdstip in overleg
-
Basisonderwijs (lager en kleuter)
-
Gewoon basisonderwijs (lager en kleuter)
-
Gewoon lager onderwijs
- 2de graad
- 3de graad
- Onthaalonderwijs voor anderstalige nieuwkomers (OKAN)
-
Gewoon lager onderwijs
-
Buitengewoon basisonderwijs
- Buitengewoon lager onderwijs
-
Gewoon basisonderwijs (lager en kleuter)
-
Secundair onderwijs
-
Voltijds gewoon secundair onderwijs
-
eerste graad
- 1ste leerjaar A
- 1ste leerjaar B
- 2de leerjaar
- beroepsvoorbereidend leerjaar
-
tweede graad
- ASO
- BSO
- KSO
- TSO
-
derde graad
- ASO
- BSO
- KSO
- TSO
- BSO specialisatiejaar
- Voorbereidend jaar HO
- Secundair-na-secundair (Se-n-Se)
- Onthaalonderwijs voor anderstalige nieuwkomers (OKAN)
-
eerste graad
- Buitengewoon secundair onderwijs
- Deeltijds leren en werken
-
Voltijds gewoon secundair onderwijs
-
Deeltijds kunstonderwijs (DKO)
- Beeldende en audiovisuele kunst
- Muziek
- Woordkunst-drama
- Dans
- Hoger onderwijs
- Volwassenenonderwijs
