De vernieuwing in de praktijk: een workshop vol inspiratie! - Vormingsdag HASSELT - Het Archief voor Onderwijs - do 3 oktober 2019


Cursus of workshop

18+Wil je je les versterken met beeld en geluid? Breng je graag de buitenwereld binnen in de klas? Het Archief voor Onderwijs is een online platform dat leerkrachten toegang biedt tot een schat aan Vlaams archiefmateriaal van vroeger en nu, afkomstig van regionale en landelijke omroepen en cultuur- en erfgoedinstellingen. Op deze vormingsdag kom je alles te weten over de werking en het aanbod van onze beeldbank.

Je kan ook een van onze workshops combineren met een introductie tot het leermiddelenplatform KlasCement.

Voor wie zijn onze vormingsdagen bedoeld?

- leerkrachten lager onderwijs
- leerkrachten secundair onderwijs
- pedagogisch begeleiders
- ICT-coördinatoren die hun lerarenkorps willen ondersteunen
- docenten en studenten lerarenopleiding

Kies tussen drie formules voor onze vormingsdag in Hasselt

1. Heb je nog nooit met Het Archief voor Onderwijs gewerkt of ben je een beginnende gebruiker? Volg de introductieworkshop in de voormiddag.
2. Ken je ons platform al en wil je je verdiepen? Volg de workshop in de namiddag en ga naar huis met direct inzetbare collecties.
3. Wil je het volledige pakket? Volg de dagvullende vormingsdag, die de twee workshops combineert.

Registreren is verplicht

Schrijf je in voor onze gratis vormingsdag op donderdag 3 oktober 2019 in Hasselt. Kies voor de introductieworkshop (van 9.15u tot 12.00u), de verdiepende workshop (van 13.15u tot 16.00u) of allebei. Geef ook even aan of je aansluit voor de broodjeslunch.

Al eens nagedacht over een gratis workshop op maat, bij jou op school? Neem contact op via workshops [at] onderwijs.hetarchief.be.

Meer workshops

We organiseren ook workshops in Geel, Antwerpen, Aalst, Gent, Leuven, Brugge, Brussel, Mechelen en Roeselare. Bekijk onze vormingskalender!

Lees meer
Organisatie Het Archief voor Onderwijs
Waar Toon kaart VAC Hasselt
Koningin Astridlaan 50
3500 Hasselt
Wanneer tot
Prijs gratis
Boekingsperiode van 28 mei 2019 tot 3 oktober 2019
Meer info

Ontdek meer