Dikkertje Dap


FilmDikkertje Dap en zijn beste vriend Raf, een giraf zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hoe blijf je beste vrienden als je elkaar minder vaak ziet? Hoe verdeel je aandacht tussen een oude en een nieuwe vriend?

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen.

Hoe blijf je beste vrienden als je elkaar minder vaak ziet? Hoe verdeel je aandacht tussen een oude en een nieuwe vriend? ‘Dikkertje Dap’ is klein kinderdrama, zoals de films over Casper en Emma dat ook zijn. Jonge kinderen die nog volop in de wereld van het magisch denken zitten, zullen hiervan smullen. 

‘Dikkertje Dap’ is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Lees meer
Organisatie Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
Waar Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
Wanneer
Prijs € 4
Meer info

Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg

Reservaties

Contact
info@zwaneberg.be
015 25 07 70

Ontdek meer