Een borrel vol wetenschap
Gisting, distillatie, … niet alleen de ingrediënten bepalen de smaak van de jenever.
In deze workshop met proefjes, voorafgegaan door een rondleiding door het museum, ontdek je hoe de stoker wetenschap en techniek hanteert voor een unieke smaak. Gisting, distillatie, geurwaarnemingen, … hebben na het volgen van dit programma geen geheimen meer voor je. Je kiest voor een wetenschappelijk of voor een praktijkgericht programma.
Doelgroepen voor het praktijkgericht programma: 2de en 3de graad ASO, TSO, KSO en BSO (PAV)
Doelgroepen voor het wetenschappelijk georiënteerd programma: 3de graad TSO (techniek-wetenschappen, apotheek-assistent, bio-technische wetenschappen, land- en tuinbouwtechnieken) en 3de graad ASO (wetenschappen)
Organisatie
Waar
Witte Nonnenstraat 19
3500 Hasselt
3500 Hasselt
Wanneer
- Maandag
- Dinsdag 10:00 17:00
- Woensdag 10:00 17:00
- Donderdag 10:00 17:00
- Vrijdag 10:00 17:00
- Zaterdag
- Zondag
Geschikt voor
14 onderwijsniveau's
- ASO
- BSO
- KSO
- TSO
- BSO specialisatiejaar
- Voorbereidend jaar HO
-
Secundair onderwijs
-
Voltijds gewoon secundair onderwijs
-
tweede graad
- ASO
- BSO
- KSO
- TSO
-
tweede graad
-
Voltijds gewoon secundair onderwijs
- Hoger onderwijs
Meer info
