Film - Sneeuwpret


Film

2+Wij hopen op een gezellig pak sneeuw in december. Mocht die toch niet vallen dan, dan voorzien wij hem alvast bij ons in de zaal met een compilatie van kortfilms over sneeuw.

FROZEN FUN

De speelse pinguïn houdt van de winter, maar zijn vriendjes olifant en neushoorn hebben het veel te koud. Als hij ze maar kon overtuigen dat een sneeuwbalgevecht echt dolle pret kan zijn…

FLIGHT

Het inspirerende verhaal van een pinguïn die de wetten van de natuur wil breken door te vliegen. Na verschillende tegenslagen ontdekt hij echter iets dat nog wonderbaarlijker is.

DUNDER

Het wilde en grappige monstertje Bulder houdt een sneeuwballengevecht met zijn beste vriendin Modika. Als de stille Lex Modika uitnodigt wordt om sneeuwvlokjes te bestuderen, wordt Bulder jaloers. Op zijn eentje ontdekt Bulder dan een mysterieuze grot met een spectaculair geheim. Hij verzint een geniepig plan om Modikas aandacht terug te winnen.

FIRST SNOW

Een klein egeltje ontwaakt onverwachts tijdens zijn winterslaap. De nieuwsgierige Egel kruipt uit zijn holletje om te kijken naar de wondermooie sterrenhemel. Maar de Egel valt in slaap, en de nacht brengt veel sneeuwval. ’s Ochtends zijn de paden die Egel kent allemaal ondergesneeuwd en moet hij een gevaarlijk avontuur beginnen om zijn holletje terug te vinden. Onderweg ontmoet hij de enge Vissen, de hongerige Vos en de grote Adelaar.

Lees meer
Organisatie CC De Ploter
Waar Toon kaart Kerkstraat 4
1742 Sint-Katherina-Lombeek
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs € 3,5
Meer info

CC De Ploter

Reservaties

Contact
02/582.44.33

Ontdek meer