Kleurboel


Tentoonstelling

4+Het Stadsmus toont je de mooiste prenten uit Key Colours, de illustratorenprijs van de stad Hasselt. Je kan ze er niet alleen bekijken, maar ook beleven! Levensgrote figuren, leesstoelen, prenten op kinderhoogte en een kleurrijke aankleding maken dit

Het Stadsmus toont je de mooiste prenten uit Key Colours, de illustratorenprijs van de stad Hasselt. Je kan ze er niet alleen bekijken, maar ook beleven! Levensgrote figuren, leesstoelen, prenten op kinderhoogte en een kleurrijke aankleding maken dit een leuke én kindvriendelijke tentoonstelling waarin de prenten tot leven komen.

Lees je kinderen op de ouderwetse manier voor uit een prentenboek of vertel hen verhalen met het kamishibaitheater. Of bekijk een digitaal prentenboek of beleef het met fundels. Zo leuk om naar te luisteren én te kijken!

Ontdek ook de wereld van het anderstalige kinderboek: zijn er verschillen tussen een Vlaams of een Chinees of Arabisch kinderboek? En in welke talen worden onze kinderboeken allemaal uitgegeven?

Kinderboekillustraties moeten natuurlijk ook door kinderen beoordeeld worden! Stem voor je favoriete prent en maak kans op een leuke poster of prentenboek van Clavis Uitgeverij. Wie weet wordt het winnende boek wel echt uitgegeven…

Bezoek Kleurboel met je klas en krijg een prentenboek of een set posters van Clavis Uitgeverij cadeau! De leerkracht krijgt op voorhand lessuggesties rond het thema 'prentenboeken'. Hiermee kan je de tentoonstelling in de klas voorbereiden of naverwerken.

In samenwerking met Clavis Uitgeverij.

Lees meer
Organisatie Het Stadsmus
Waar Toon kaart Guido Gezellestraat 2
3500 Hasselt
Wanneer van 22 september 2018 00:00 tot 4 november 2018 00:00
Prijs gratis
Geschikt voor
  • › Kleuter
  • › Gewoon lager onderwijs
  • › Buitengewoon lager onderwijs
  • › Kleuter 3 - 4 jaar
  • › Kleuter 4 - 5 jaar
  • › Gewoon lager onderwijs - eerste graad
  • › Buitengewoon lager onderwijs - eerste graad
Meer info

Het Stadsmus

Reservaties

Ontdek meer