LAP - Level Q


Theatervoorstelling

8+'Level Q' is een theatrale dansvoorstelling waar vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.

'Level Q' is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven tijdens het spelen, tijdens spelprogramma’s en tijdens sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Omdat alles elk moment kan keren? En wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent?

Na het speelse 'Choco of kaas?' is 'Level Q' de tweede LAP-voorstelling. En wat een fijne mix van theater, dans en circus die een heerlijk brokje uitdaagt! Vallen en opstaan, tot de meet!

Een live game op het podium mét saboteur! Geraken we tot Level Q?

“Het jonge grut herkent de hyperkinetische en dolkomische bewegingstaal onmiddellijk – in die zin is Level Q een ideale introductie tot abstracte dans … Met de fluo-esthetiek, knotsgekke humor en complexe dansmoves ligt de funfactor hier sowieso erg hoog.” - Filip Tielens De Standaard

“De voorstelling kent lekker veel vaart, verbeeldt doldwaze situaties en speelt vrolijk de clichés uit die dergelijke game-typetjes hanteren. Voor de ouderen is Level Q een frisse introductie in de game fantasy, voor de jongeren een speelse ontdekkingstocht in dans. Als gamen net zo leuk is als deze dansvoorstelling, dan zit het wel snor.” - Tuur Devens Theaterkrant
--
Concept en choreografie: Dafne Maes & Danaé Bosman. Dans en spel: Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke & Bart van der Heijden/Steven Beersmans. Muziek: Linde Carrijn. Kostuums: Maartje van Bourgognie. Eindregie: Randi De Vlieghe. Lichtontwerp: Caroline Mathieu. Techniek: Hans Rigouts. Coproductie: CC Deurne, DE Studio, 30CC & CC Het Gasthuis.

Lees meer
Organisatie CC De Schakel
Waar Toon kaart Schakelstraat 8
8790 Waregem
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs € 5
Geschikt voor
  • › Gewoon basisonderwijs
  • › 2de graad
  • › Gewoon lager onderwijs
  • › Basisonderwijs
Meer info

CC De Schakel

Reservaties

Contact
056 62 13 40

Ontdek meer