Modders - Compagnie Barbarie


Theatervoorstelling

8+In Modders zien we een aantal moeders aan het werk. Iedereen heeft er één. Herkenbaarheid troef! In hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen echter tegen hen. Geen enkele stoel staat recht, geen enkel kleedje past, geen borstel die nog veegt en niemand die luistert. In het leven van deze moeders is immers alles wankel. Hun afweersysteem faalt, hun strakke plannen worden langzamerhand herleid tot moes. Maar doorgaan zullen ze! Niks aan de hand! Alles onder controle! Tot het bittere einde klauteren ze telkens weer uit de grootste puinhoop en redden ze zich uit de chaos die hen omringt. Zoals het een moeder betaamt…

De barbaries nemen dit keer hun leven naast de scène mee op de planken. Want na enkele jaren volleerd moederschap is het hoog tijd om deze toestand kritisch te bekijken. Moeder zijn is vandaag de dag geen evidente taak. Elke moeder probeert zich staande te houden, een evenwicht te vinden tussen niet te veel en niet te weinig, niet te zuur en niet te zoet.

Modders is een absurde komische voorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar waarin elk kind een inkijk krijgt in het wel en wee van een moederhoofd en tot de ontdekking komt dat die alleswetende heldin ook maar een mens is. Want elke moeder moddert maar wat aan. Och, tenslotte is opvoeden nog altijd makkelijker dan afvallen.

Lees meer
Organisatie GC Tentakel
Waar Toon kaart Kneuterweg 2
3520 Zonhoven
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs € 2,72
Meer info

GC Tentakel

Contact
tentakel@zonhoven.be
011 81 05 50