Nederlands ondertiteld - Le Nouveau


FilmOp zijn nieuwe school in Parijs heeft de verlegen tiener Benoît moeite zijn plaats te vinden. Hij moet kiezen tussen het populaire groepje ‘cool kids’ of de nerds met wie hij zich te pletter amuseert. ‘Le Nouveau’ is een coming-of-ageverhaal waarin vriendschap en opgroeien op een frisse manier worden belicht.

Hoe maak je jezelf populair? Op zijn nieuwe school in Parijs heeft de verlegen tiener Benoît moeite zijn plaats te vinden. Hij moet kiezen tussen het populaire groepje ‘cool kids’ of de nerds met wie hij zich te pletter amuseert. Op zoek naar zelfvertrouwen en een vriendinnetje doet hij een paar behoorlijk domme dingen. Ontdekken wie je echte vrienden zijn is nog niet zo makkelijk.

‘Le Nouveau’ is een coming-of-ageverhaal waarin vriendschap en opgroeien op een frisse manier worden belicht. Regisseur Rosenberg doorgrondt de dynamiek van tieners als geen ander en lijkt heel goed te begrijpen dat momenten van opwinding en geluk heel dicht liggen bij bittere teleurstelling en bedrog. ‘Le Nouveau’ gaat uit van het standpunt van de tieners zelf, zonder een volwassen blik op te dringen of morele lessen te geven.

Lees meer
Organisatie Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
Waar Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
Wanneer
Prijs € 4,5
Meer info

Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg

Reservaties

Contact
info@zwaneberg.be
015 25 07 70

Ontdek meer