Plock!


TheatervoorstellingCamiel probeert het schilderij van zijn grote voorbeeld Jackson Pollock na te maken. Maar hoe krijgt hij de juiste vlek op de juiste plek? Moet hij de verf druipen, gieten, spatten, smijten? Werken met kwasten of stokken of volledige potten? Zijn hele lichaam gooit hij in de strijd. Maar hoe hij ook draait, springt, rolt of zweeft, zijn schilderij lijkt niet op het origineel. Plock! is beeldend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met brommende verfpotten, gekleurde geluiden, ...

Camiel probeert het schilderij van zijn grote voorbeeld Jackson Pollock na te maken. Maar hoe krijgt hij de juiste vlek op de juiste plek? Moet hij de verf druipen, gieten, spatten, smijten? Werken met kwasten of stokken of volledige potten? Zijn hele lichaam gooit hij in de strijd. Maar hoe hij ook draait, springt, rolt of zweeft, zijn schilderij lijkt niet op het origineel.

Plock! is beeldend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met brommende verfpotten, gekleurde geluiden, dansende verf en een acrobatische schilder. Een voorstelling voor iedereen die wel eens buiten de lijntjes zou willen kleuren… en niet bang is van een spatje verf!

Dinsdag 23/04 om 11 en 14 uur
Woensdag 24/04 om 9 en 11 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 2de en 3de kleuterklas
5 euro

De exacte data en uren van de schoolvoorstellingen en -films worden in overleg met de scholen ten laatste eind september vastgelegd!
Reserveren voor schoolvoorstellingen kan tot vrijdag 21 september 2018 via scholen [at] terdilft.be (). Inlichtingen bij Inne Schilders (secretariaat), 03 890 69 33 of Bart Wauters (programmatie), 03 890 69 37.

Lees meer
Organisatie Schouwburg Ter Dilft
Waar Toon kaart CC Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
Wanneer tot
Meer info

Schouwburg Ter Dilft

Reservaties

Ontdek meer