ROOD of waarom pesten niet grappig is.


Theatervoorstelling

11+ROOD
(familievoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar)

Internationaal bejubeld jeugdauteur Jan De Kinder werkt samen met topacteur Stefaan Degand en regisseur Stefan Perceval aan een organisch verhaal over pesten.

Jan De Kinder koos voor de invalshoek van de ‘meeloper’ in dit geval een naamloze ik, die min of meer ongewild en onschuldig de aanzet geeft voor het pesten. In de theatrale vertaling van deze internationale bestseller gaan de makers opzoek naar hoe mensen in de schoenen kunnen staan van een getuige van een soort wreedheid die vast vaker op plaatsen voorkomen dan volwassenen zich willen inbeelden.

Dit maakt dit tot een subtiel verhaal, waar veel over te bespreken valt en dus is ROOD een waardevolle bijdrage aan het debat over pesten, aan het debat over de verantwoordelijkheid van elke betrokken partij en over het hoe pesten te stoppen is.

Auteur: Jan De Kinder
Spel: Stefaan Degand, Jan De Kinder, Agnes Bekx, Davy Wellens, Hilde Eykens, Rita Scheyltjens, Tom Bernaerts, Dirk Van Bladel, Ellen Damen, Rita Goossens, Carina Geerts, Emilia Van Sweeveldt, Naqib Yaqoobi, Char Lee en Roxanne Mees
Muziek: Kris Auwers
Licht: Ali – Al Atar
Kostuums: Kristel Van Wuytswinckel en Lie Van Roeyen
Regie: Stefan Perceval
Productie: HETGEVOLG

School- en familievoorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar.

Lees meer
Organisatie HET GEVOLG
Waar Toon kaart HETGEVOLG
Otterstraat 31-33
2300 Turnhout
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs € 5
Boekingsperiode van 14 augustus 2018 tot 14 augustus 2018
Meer info