U bent hier:

Speelman & Bad van Marie: Giscorrectie

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

17 +

TheatervoorstellingMet 'Giscorrectie' komen Speelman & Bad van Marie bij jou op school. Een stagiaire verzorgt er een volledige les, maar niets is wat het lijkt. De voorstelling gaat over de belangrijke keuze die laatstejaars moeten maken, over welke richting ze aan hun leven willen geven o.a. met de keuze werken of verder studeren. Voor 6 secundair; een voormiddag op school.

Welke richting ga je uit? Wat kan je? Wat wil je? Waar zit je talent? Waarin zit er toekomst? In grime? Of in Grieks-Wiskunde of eerder in grootkeuken? Of moet ik gewoon doen waar ik zin in heb? Maar vind je dat dan terug? Of wordt het gissen?

Met 'Giscorrectie' komen Speelman & Bad van Marie bij jou op school. Een stagiaire verzorgt er een volledige les, maar niets is wat het lijkt... Het project richt zich tot leerlingen van de 3de graad middelbaar omdat zij voor een belangrijke keuze staan: binnenkort zullen ze beslissen of ze gaan werken of gaan verder studeren, welke richting ze uit willen met hun leven.

Giscorrectie gaat op verrassende en onrechtstreekse wijze over de talenten en beperkingen in ieder van ons. Over het omhelzen, aanvaarden en loslaten ervan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees meer

cc De Schakel vzw
CC De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem
di 18/04/17 do 20/04/17 vrij 21/04/17
€ 6,0

cc De Schakel vzw

Contact
056 62 13 40

Extra info

Bekijk meer details & aanbod van cc De Schakel vzw

Wat anderen zeggen

Aangeraden door

Schrijf een reactie

Reacties

Heb je samengewerkt met deze organisator?
Deel zeker je ervaring om andere leerkrachten te inspireren.

Schrijf als eerste een reactie


Deel deze pagina