U bent hier:

Poeti Ontdekt De Straat!

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

3 +

TheatervoorstellingPoeti wil met zijn vriendjes (de pluchen diertjes) gaan spelen. Hij ontdekt een mooie plaats, die heet STRAAT. Mag hij daar wel spelen? Bovendien, de straat is niet af. Hij vindt het leuk om die straat, samen met de kleuters, helemaal op te bouwen. Met een trottoir, een zebrapad, en zelfs verkeersborden. (Om kleuters de functies van de verschillende onderdelen van een straat te leren kennen)
Verkeersveiligheid is van levensbelang. De verkeersintensiteit neemt nog steeds toe. Belangrijk is het daarom om kinderen al vanop jonge leeftijd met de basisbegrippen van het verkeer vertrouwd te maken.

Verhaal
Poeti wil met zijn vriendjes (de pluchen diertjes) gaan spelen. Hij ontdekt een mooie plaats, die heet STRAAT. Mag hij daar wel spelen? Bovendien, de straat is niet af. Hij vindt het leuk om die straat, samen met de kleuters, helemaal op te bouwen. Met een trottoir, een zebrapad, en zelfs verkeersborden. (Om kleuters de functies van de verschillende onderdelen van een straat te leren kennen. En de werking ervan).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees meer

Stefan De Waele, Frans Ceusters
op afspraak
  • › Kleuter

Wat anderen zeggen

Aangeraden door

Schrijf een reactie

Reacties

Heb je samengewerkt met deze organisator?
Deel zeker je ervaring om andere leerkrachten te inspireren.

Schrijf als eerste een reactie


Deel deze pagina