Hoe doe je met z'n tweeën een aanvraag? (stappenplan)

Kunstkuur is een samenverhaal. Het indienen van een Kunstkuur gebeurt steeds in overleg met de beide partners (school en academie).  Elk van de partners kan de aanvraag starten maar heeft de andere partner nodig om uiteindelijk samen één aanvraag in te dienen. 

Vraag aan je contactpersoon op de partnerschool om subsidiebeheerder te worden.

Deed je partnerschool al eerder mee aan een dynamoPROJECT of dynamoOPWEG? Dan hebben ze al een subsidiebeheerder op de school. Anders moet de persoon die het project op de school gaat trekken een aanvraag doen om subsidiebeheerder te worden. Een school mag meerdere subsidiebeheerders hebben. Een stappenplan voor wie voor de eerste keer aanmeldt en subsidiebeheerder wil worden, vinden jullie op https://www.cultuurkuur.be/faq/hoe-meld-ik-me-aan-als-subsidiebeheerder-voor-mijn-school

Beide scholen schrijven samen aan dezelfde aanvraag. 

Spreek af wie met de aanvraag start. Wanneer je het aanvraagformulier geopend hebt, zie je een adres staan in de adresbalk van je browser. Dit adres is voor beide scholen hetzelfde. Geef dat webadres door aan allle betrokken subsidiebeheerders.

afbeelding van adresbalk browser

Hoe nodig je een andere school uit?

1. Kopieer de link vanuit je formulier naar het klembord van je computer.

animate link kopieren

2. Open je e-mailprogramma (Outlook, GMail, enz...). Schrijf een bericht naar je contactpersoon op de andere school. Plak daarin de link naar jullie aanvraagformulier. Vaak is er in het menu een optie voorzien om tekst te plakken. Tekst plakken (Paste) kan je ook met Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Mac).

animatie link plakken

3. Verstuur de e-mail zelf naar je contactpersoon op de andere school. Wanneer deze persoon op de link in de e-mail klikt, krijgt hij je aanvraag te zien, met daarbij een uitnodiging om ook deel te nemen aan deze zelfde aanvraag. Bovenaan zal dan zowel ‘partnerschool’ als ‘academie’ ingevuld zijn.

animatie deelnemen

Vanaf nu werken jullie samen verder aan dezelfde aanvraag. 

Twee subsidiebeheerders ondertekenen.

Wanneer alle velden correct zijn ingevuld, krijgen jullie dan onderaan een uitnodiging om beiden te ondertekenen. Pas wanneer voor beide scholen een subsidiebeheerder ondertekend heeft, is de aanvraag in orde. Het uitroeptekentje dat nu nog voor elke aanvraag op je Kunstkuur startpagina verschijnt, zal dan verdwijnen