Ik wil een activiteit toevoegen

Activiteiten toevoegen doe je via www.uitdatabank.be. Ze verschijnen op de cultuurkuur-pagina van jouw organisatie nadat je ze eraan gekoppeld hebt.

 

Je kan zowel activiteiten invoeren die een vaste locatie en datum hebben als ‘boekbare’ activiteiten waarbij de locatie en datum in overleg met de school worden bepaald. 

 

Meld je aan op www.uitdatabank.be en klik op 'invoeren'.

* Activiteiten met locatie en datum

Geef in stap 2 aan wanneer de activiteit doorgaat.

Vul in stap 3 in waar je je activiteit organiseert door eerst een gemeente te selecteren, en nadien een locatie te selecteren of toe te voegen.

Selecteer bij ‘Toegang’ in stap 5 'Specifiek voor scholen'.

Na het publiceren van je activiteit in de UiTdatabank, krijg je een ‘Doorgaan’-knop te zien.

Klik hierop en koppel zo je activiteit aan je cultuurkuur-pagina. Let er op dat je de juiste naam (de volledige naam) van de organisatie selecteert of intypt.

Voeg nadien bijkomende informatie voor scholen (zoals onderwijsniveau en leerdoelen) toe.

* Activiteiten zonder locatie en datum

Kies in stap 2 voor de optie ‘vaste dagen per week en vink  'start- en einddatum' uit. In de beschrijving (stap 5) geef je later aan dat geïnteresseerden contact kunnen opnemen via de vermelde contact- en reservatie-informatie.

Geef in stap 3 het adres van je organisatie in. In de beschrijving (stap 5) vermeld je nadien dat je organisatie ook op verplaatsing komt, na overleg via de vermelde contact- en reservatiegegevens.