Worden éénmalige workshops, voorstellingen, lezingen, exposities, museumbezoeken … ondersteund?

dynamoPROJECT ondersteunt eenmalige workshops enkel als de activiteit aansluit bij het traject dat je aflegt met je externe partner. Deze kosten breng je onder bij ‘samenwerking externe partner’, max 2000 euro.

WEL: Je legt een meerdaags traject af met een schrijver om een eigen boek te maken. Hierbij plan je een eenmalige drukworkshop om je verhaal te illustreren.

NIET: Je legt geen meerdaags traject af met een kunstenaar. Een leerling volgt losstaande workshops: bijvoorbeeld één sessie fotografie en één sessie dans. Die tweede sessie bouwt niet verder op de eerste sessie of wordt gegeven door een andere externe partner. Er is dus geen traject met eenzelfde partner.

Toegangsgeld voor een voorstelling, lezing, expositie, museumbezoek … wordt enkel aanvaard bij het kostenplaatje als de activiteit aansluit bij het traject dat je aflegt met je externe partner. Deze kosten breng je onder bij ‘toegangsgeld’, max 250 euro.

WEL: Je legt een meerdaags danstraject af met een choreograaf, hiervoor ga je naar een dansvoorstelling kijken.

NIET: Je organiseert een projectweek op school en de leerlingen kiezen voor losstaande activiteiten zoals een museumbezoek, een dansvoorstelling of een lezing. Deze zijn ieder op zich waardevol, maar bouwen niet verder op elkaar. Er is dus geen traject met eenzelfde partner.