U bent hier:

Schrijf je in voor een dag vol poëzie en leesplezier!

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

4 in 1!

Want je kan je hier inschrijven voor het Netwerk Lezen op School, de prijsuitreiking van de Gouden Poëziemedaille en de Poeziesterren én het slotfeest van de Beste Boekenjuf of -meester 2018

Wees er snel bij, de eerste 30 scholen (die deelnamen aan de Poëziesterren) die zich inschrijven voor de prijsuitreiking van de Gouden Poëziemedaille ontvangen een exemplaar van de winnende gedichtenbundel.

Na het slotfeest krijgt iedereen een mooie poëzieposter mee naar huis. We sluiten samen af op een receptie met een drankje en een hapje.

Datum

Woensdag 30 mei 2018 tussen 09.00 uur en 15.30 uur.

Locatie

We zijn te gast in cultuurcentrum Deurne.

Dagindeling

9.00 Netwerk Lezen op School 
 

We starten met Erik van Os en Elle van Lieshout (NL). Ze gaan met een klas leerlingen aan het dichten. Ze zingen met gitaar/ukelele/mondharmonica, dragen veel versjes voor en laten de kinderen actief meedoen. Ze lezen verhalen voor uit hun voorleesboeken en tonen hun prentenboeken op het smartboard. We observeren, zien hoe leerlingen geprikkeld worden en ervaren wat echt werkt!

10.30  Daarna gaat Jeugd en Poëzie met ons aan de slag met hands-on werkvormen die we kunnen meenemen naar onze klaspraktijk.
12.30 Lunch
13.30 Prijsuitreiking Gouden Poëziemedaille en Poëziesterren
14.15 Kleine pauze en plaspauze
14.30 Slotshow Beste Boekenjuf/meester 2018
15.30 Receptie


Inschrijven

Inschrijven kan tot en met woensdag 23 mei 2018.

 

Ik schrijf me in voor ...
Persoonlijke gegevens
Gegevens van je school of organisatie
Opmerkingen of vragen?