HET MINISTERIE VAN ONVERRICHTERZAKE Fat Boys


Theatervoorstelling

10+5de & 6de leerjaar
Dinsdag 8 november ’19, 13.45 uur

HET MINISTERIE VAN ONVERRICHTERZAKE
Fat Boys

Thomas is wel duizend dingen tegelijk. Hij is super snel, super grappig, super onhandelbaar, precies goed, een beste vriend, een nagel aan een doodskist, expert op het gebied van knaagdieren en snoep, gekmakend luidruchtig en nog 991 dingen meer. Met zijn beste vriend Erik (super traag, super dom en super sterk) stort hij zich met volle overgave in alles wat het leven te bieden heeft en meer.

Fat Boys is een voorstelling over jongens die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een viering van nieuwsgierigheid en levenslust. Thomas wordt NIET als een probleemgeval gepresenteerd maar als iemand met heel veel fantasie, talent, een groot gevoel voor humor die bovendien veel empathie losmaakt. Hij komt ook niet uit een problematisch gezin. Het stuk begint als Thomas wordt achtergelaten in de zaal door de leraar, want de klas wil even de rust laten terugkeren…

Soms barst mijn hoofd uit elkaar van de ideeën en de gedachtes en dan moet ik ze eruit werken want anders wordt het veel te druk daarbinnen en dan houd ik mijn adem in, maar alle woorden staan te dringen en te gillen hier van binnen.

Winnaar Kindertheaterfestival Gent 2019: Jury “Gewoon VET COOL!!!"

"Een tegelijk ontroerende, grappige en pittige komedie én een ode aan alle onhandelbare jongetjes"

Met: Niek van der Horst en Eva Zwart
duur: 70’
€6

Lees meer
Organisatie CC Zoetegem
Waar Toon kaart Hospitaalstraat 20
9620 Zottegem
Wanneer
Geschikt voor
  • › Gewoon basisonderwijs
  • › Buitengewoon basisonderwijs
  • › Buitengewoon lager onderwijs
  • › Gewoon lager onderwijs
  • › 3de graad
  • › Basisonderwijs
Meer info

CC Zoetegem


Ontdek meer