Raspoetin


TheatervoorstellingOntrafel mee de mythe achter de figuur Raspoetin. Ga mee 100 jaar terug in de tijd en geniet van de verhalen van het hof van de Tsaar.

Aan het hof van de laatste Tsaar, Nicolaas II, gonst het van de geruchten, halve complotten en hele intriges. Middelpunt van dit alles is de ‘bezeten monnik’ Raspoetin: gebedsgenezer en vertrouweling van de tsarina. Door sommigen aanbeden, door velen gehaat, maar vooral door iedereen gevreesd.

100 jaar na zijn dood ontrafelen we heel zorgvuldig de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de wonderschone liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia en vooral het verhaal van hem … Raspoetin!

Voor RASPOETIN duikeTheater Tieret in de geschiedenisboeken om julliek mee te nemen naar het duistere Rusland van de laatste Tsaar. Met als resultaat een meeslepende, historische én hilarische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie. Hier vloekt men niet … Raspoetin ziet u!

Lees meer
Met Theater Tieret
Organisatie CC De Steiger Boom
Waar Toon kaart Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom
Wanneer
Prijs € 5
Meer info