U bent hier:

ViZuWeel - FRACTIE VAN EEN SECONDE

Waarschuwingsbericht

cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Meer weten.

TheatervoorstellingEen verkeersongeval overkomt je in een fractie van een seconde. Dat lot trof ook Rudy Claeys. Toch staat Rudy op de planken als acteur in FRACTIE VAN EEN SECONDE, een energieke theatervoorstelling waarin jonge mensen direct aangesproken worden over wat er in het verkeer allemaal fout kan gaan.
Een verkeersongeval overkomt je in een fractie van een seconde. Dat lot trof ook Rudy Claeys. Ondanks een tetraplegie, staat Rudy op de planken als acteur in FRACTIE VAN EEN SECONDE, een energieke theatervoorstelling waarin jonge mensen direct aangesproken worden over wat er in het verkeer allemaal fout kan gaan.

Zijn mede- en tegenspeler is Stef Vanlee, die met ruim 18 jaar ervaring op de spoeddienst en bij de MUG, het thema langs de andere hoek kent. Stef vertelt over zijn interventies als verpleger bij de MUG, soms spectaculair maar ook aangrijpend. Vanuit hun ervaringen gaan ze, creatief en met veel humor, de argeloosheid van de jongeren in het vaak waanzinnige verkeer te lijf. Doordenkers, zonder het vingertje omhoog, maken jongeren bewust door statistieken een gevoel te geven.
Lees meer

SCHOOLVOORSTELLING 3e graad secundair
cc de Meent
Toon kaart CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
di 19/09/17 om 13:30

Wat anderen zeggen

Aangeraden door

Schrijf een reactie

Reacties

Heb je samengewerkt met deze organisator?
Deel zeker je ervaring om andere leerkrachten te inspireren.

Schrijf als eerste een reactie


Deel deze pagina