Stel je eigen beat samen met Incredibox

Drag en drop je eigen song bij elkaar op Incredibox. Maak gebruik van verschillende beats, effecten en melodieën. Zelfs als je totaal niet muzikaal bent lukt het je om een cool deuntje bij elkaar te klikken.

Met Incredibox is het eenvoudig om muziek te maken. Het is een verslavende app waarmee iedereen, ongeacht zijn muzikale bekwaamheid, complexe en pakkende mixen kan maken door pictogrammen naar een aantal tekens te slepen en neer te zetten. Niet alleen is het een hit bij kinderen, het is ook populair bij leerkrachten om je leerlingen alles te leren over ritme en tempo.

Beheer je eigen beatbox-crew

Incredibox heeft levendige en eigenzinnige personages samengesteld die samen jouw eigen beatbox-crew vormen. De personages zijn innemend en de geluiden zijn creatief en leuk om mee te spelen. Door de verschillende geluiden op elkaar te stapelen, creëer je dynamische muziekstukken.

Iedereen is een producent

Terwijl je leerlingen veel plezier hebben, leren ze compositorische vaardigheden met verschillende elementen, zoals melodieën en effecten. Incredibox helpt je om begrip te ontwikkelen van hoe muzikale elementen bij elkaar passen om composities te maken. Geen enkel geluid is 'fout', dus wat de speler ook kiest, het past altijd op een aangename manier in de mix.

Thema
  • geluid en muziek
  • / Basisonderwijs
  • Secundair onderwijs
Op volgend screenshot zie je een mock-up van de applicatie. De screenshot toont hoe je je personages moet stylen.